Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Windkracht 11 verzorgt workshops en trainingen rondom uiteenlopende actuele onderwerpen. Fris, krachtig en na het volgen van één van de dagen is het nooit meer zo als gisteren.

Komende maanden hebben we weer een aantal open trainingen op het programma staan.  Klik hier onder voor meer informatie en meld je via het online formulier direct aan. Vol =Vol. Voor al onze open trainingen geldt dat je een kortingsvoucher ontvangt waarmee je volgende training nog voordeliger wordt. Een collega of relatie blijk maken met de voucher mag natuurlijk ook.

Dit hebben we voor je in petto

Commercieel Onderhandelen en Beïnvloeden – 20 juni & 22 augustus – Amersfoort

onderhandelen en beïnvloeden

Zoveel mensen zoveel wensen. Hoe vergroot jij je impact bij jouw klanten zonder jezelf te verliezen? Een krachtige 2-daags training met als focus onderhandel met meer vertrouwen en communiceer met meer impact.

Deze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die in direct klantcontact staan en hun commerciële vaardigheden willen vergroten. Kijk hier voor het hele programma.  

Time Management anno nu – 13 juli & 14 september – Amersfoort

time management

Tijd is onze ergste vijand, zo lijkt het wel. Is tijd wel te managen? Wij weten in ieder geval dat het verder gaat dan ‘nee’ zeggen en delegeren. Reken af met het Te-Druk-Syndroom in 4 stappen, van buiten naar binnen en weer terug!

Deze training is bij uitstek geschikt voor management assistentes, secretaresses, virtual assistents en andere support professionals die graag anderen helpen maar zichzelf wel eens vergeten. Klik hier voor alle informatie over de training.

Ook is deze training effectief gebleken voor administratief medewerkers, binnendienst- of klantenservice medewerkers, support professionals die met veel stakeholders tegelijk werken en als zelfsturende professional als spin in het web functioneren. Kijk hier voor alle informatie over de training.

Voor alle trainingen geldt dat wij  werken in kleine groepen met deelnemers uit verschillende branches. Het effect van leren van elkaar is groot en je zult verrassende ervaringen delen.

Transparante communicatie ” de kracht van Feedback”  – data in overleg met jullie te bepalen

 

training feedback Niet alles is ontwikkelbaar. Dat benadrukken wij zeker ook. Een cursus is niet dé pleister op elke wond. Hoe maak je dan toch gedrag effectiever? Hoe haal je meer uit beoordelingen? Hoe ga je je team beter samen laten werken? Stop met spelers wisselen. Het antwoord is simpel: Ga de dialoog weer aan. Van Di-lemma naar Di-aloog. Deze zomer organiseren we weer een aantal 1- daagse, krachtige workshops. Meld je hieronder aan voor meer informatie en afhankelijk van de aanmeldingen leggen we de data vast.

 

 

Voor alle trainingen geldt dat wij  werken in kleine groepen met deelnemers uit verschillende branches. Het effect van leren van elkaar is groot en je zult verrassende ervaringen delen.

 

Aanmelden 

Aanmelding Open Training

Na aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging en verdere details

Een greep uit de reeds eerder georganiseerde workshops:

Persoonlijke presentatie en leiderschap Doe eens gek, gewoon is er al genoeg! vergoot je impact, start vandaag met effectief beïnvloeden. Maak nu het verschil! (doelgroep iedereen op zoek naar mee impact en overtuigingskracht en zijn of haar persoonlijk leiderschap wil voeden)

Hoe krijg  je ze mee, leiding geven zonder lijden, creëer beweging in je organisatie (doelgroep lijn-of HR managers)

Het Nieuwe werken, alleen voor grote jongens?  DGA’s MKB-bedrijven, weg met de vooroordelen, anders kan werken kan overal en het gaat vooral om het sturen op output in plaats van alleen de aanwezigheid

Talentgericht Ontwikkelen doelgroep HR managers, zes sleutels naar een succesvol en actueel HR development of Talenmanagement beleid

HR Essentials  doelgroep HR professionals, een complete leergang waarin je niet alleen jezelf maar ook een fris en modern HR beleid ontwikkelt.

De Kracht van Verbinding doelgroep managementteams, ruimte voor individuen maar ook krachtig als team. Kijk hier voor de frisse kijk op leiderschap

Begrijpjewatikzeg? effectief communiceren in teams, weg met de ruis

Diversiteit wint de strijd in één dag de contouren van een levensfase bewust HR beleid

De onzichtbare leider groei als office manager of management assistent en win overtuigingskracht

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Staat jouw onderwerp er niet bij, neem dan contact op, maatwerk is altijd mogelijk!

Windkracht 11 doet ook graag wat terug voor de maatschappij. Belangeloos of tegen geringe onkostenvergoeding proberen wij een deel van onze uren ook te besteden aan verenigingen, stichtingen of werkgroepen. Kijk hier voor meer informatie.

 

CRKBO_Docent