Een succesvolle strategie binnen jouw bedrijf

Mensen meekrijgen in de (nieuwe) strategie en visie van je bedrijf. Je begrijpt dat dit belangrijk is, maar hoe maak je een missie, een ambitie, een visie concreet en hoe draag je dit uit naar alle medewerkers in je bedrijf?

Wist je dat van de leiders van organisaties 85% tevreden is met hun strategie en ambitie? Er is over nagedacht, er is gebrainstormd en je loopt er zelf warm voor. Maar wist je ook dat slechts 15% van deze groep blij is met de uiteindelijke uitvoering en implementatie van deze strategie? Resultaten blijven uit en medewerkers werken in “eilandjes” in plaats van aan het gezamenlijke doel.

Door de juiste inzichten en een krachtige activatie, zorgen we er samen voor dat jouw ambitie en strategisch plan niet alleen begrepen, maar ook beleefd wordt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of lees meer over het implementeren van een succesvolle strategie binnen jouw bedrijfscultuur.

Wat een goede strategie kan betekenen

Mensen komen niet in beweging wanneer ze niet helder op hun netvlies hebben welke richting het opgaat. Juist een sterke en duidelijke visie op de toekomst inspireert en enthousiasmeert. Deze visie laat medewerkers warmlopen, verbindt ze met elkaar en geeft een gezamenlijk doel.

Een goede strategie kun je zien als startpunt, maar moet nog wel vertaald worden naar concrete acties.

Deze bouwsteen implementeren

Wat is de urgentie, waarom moet het nu? En als er dan beweging is, wat is de ambitie, welke richting gaat het op en wat maakt het zo mooi dat iedereen wil aansluiten. We maken de duwende en trekkende kracht helder, waardoor we weten wat de juiste richting is. Je wilt wel door het jaar de beweging vast houden. Dus we zorgen ook voor een invulling van drie drijvende krachten:

  • leiderschap - het juiste gedrag laten zien;
  • interactie - het juiste gesprek aangaan;
  • plannen - het juiste moment: wanneer doet wie wat.

Kost dat niet veel tijd...? Nee. Wij nemen die zorg uit handen. Met een concrete invulling van de bovengenoemde vijf stappen zet je ideeën om in acties. Daarbij zorgen we ervoor dat die acties ook echt afgevinkt worden.

Zo is iedereen gericht aan de slag met de nieuwe strategie.

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer