Interactieve communicatietrainingen bij Windkracht 11

Bij Windkracht 11 ben je aan het juiste adres voor interactieve communicatietrainingen. Wij gaan voor een blijvend resultaat en staan bekend om onze doelgerichte manier van werken. Zonder poespas gaan we tijdens de training aan de slag met thema’s zoals transparante communicatie, de kracht van feedback, beinvloeden, onderhandelen en overtuigen, presenteren met overtuiging en leidinggeven. Het team van Windkracht 11 is letterlijk een frisse wind die door jouw bedrijf én mind komt blazen. We richten ons op persoonlijke en organisatie ontwikkeling anno nu en houden van “doen” in plaats van eindeloze gesprekken voeren of rapporten schrijven.

Communicatietraining: geschikt voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen

Een communicatietraining is geschikt voor iedereen die zichzelf optimaal wil blijven ontwikkelen. Of je nu tegen een probleem aanloopt op de werkvloer of jezelf vooral wilt uitdagen om jezelf te blijven verbeteren: een training is altijd leerzaam én leuk. Tijdens een training worden patronen doorbroken en wordt je aan het denken gezet. Hoe effectief is jouw manier van communiceren namelijk? Wat is jouw doel en hoe bereik je deze? Bij Windkracht 11 zijn we gespecialiseerd in teameffectiviteit, samenwerken en omgaan met verandering. Ons doel is dan ook om jou effectiever te leren leiden, werken en communiceren op de werkvloer.

Boek de communicatie training op locatie direct

Ben je enthousiast geworden? Boek de communicatie training op locatie dan direct. Ons team maakt graag een afspraak om met jou (en eventueel je collega’s) aan de slag te gaan. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan (geheel vrijblijvend) contact met ons op. Uiteraard kun je ook de tijd nemen om rustig verder te lezen op onze website. Hier vind je meer informatie over ons team en onze visie. Je bereikt het team van Windkracht 11 via de e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier op de website. Graag tot snel.

HR Instrumenten

Contact

Kan je niet wachten om jouw ontwikkelplan concreet te maken?  wij ontmoeten je graag!

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer