Cursus leiderschap volgen bij Windkracht-11

Een cursus leiderschap volgen bij Windkracht-11 is een goed idee op elk punt in je carrière. Want of je nu net om de hoek komt kijken of jarenlange ervaring hebt in een leidinggevende functie: wij helpen je vooruit. Wij geloven in doen in plaats van denken en waaien als een frisse wind door jouw mind én bedrijf. Zo helpen onze cursussen en trainingen je om patronen te doorbreken en nieuwe inzichten te verkrijgen. De cursus is gericht op meerdere onderdelen, waarbij teameffectiviteit, samenwerken en omgaan met veranderingen onze specialismen zijn.

Leiderschap cursus opgedeeld in vijf bouwstenen

De leiderschap cursus is opgedeeld in vijf verschillende bouwstenen. Aan de hand van deze bouwstenen maken we jouw strategie, missie, visie en kernwaarden concreet. Het doel van de cursus is onder andere om effectiever te leren communiceren, leiden, leren en werken. Punten die op het programma staan zijn: strategie en innovatie (hoe geef je richting en hoe belangrijk is dit), wat verwacht je van je leidinggevenden, verandering, transformatie en innovatie op de werkvloer, gedrag en patronen op de werkvloer (en hoe doorbreek je deze) en de onderstroom.

Meld je direct aan voor de leiderschapscursus

Ben je klaar om actie te ondernemen en te investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan direct aan voor onze leiderschapscursus. Als je meer informatie wilt, kun je uiteraard verder lezen op onze website of (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen. Op de website lees je onder andere meer over ons team en de overige cursussen en trainingen die wij organiseren. Online vind je tevens onze contactinformatie zoals ons telefoonnummer, e-mailadres en een contactformulier. We horen graag van je!

HR Instrumenten

Contact

Op zoek naar een superman of superwoman of wil je je als Prof bij ons aansluiten?  wij ontmoeten je graag!

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer