Frisse Wind Actieplan

Windkracht-11 maakt van “gedoe” “gedaan” met effectief actieplan wat past bij deze tijd. 85% Van de leiders van organisaties is tevreden met hun strategie en ambitie. Je hebt er over nagedacht, je hebt gebrainstormd, je loopt er zelf warm voor. Maar slechts 15% is echt blij met de uiteindelijke uitvoering en implementatie van die strategie. De echte resultaten die te lang uitblijven, het werken in “eilandjes” in plaats van samen aan dat ene doel, het vertalen van jouw ambitie naar alle medewerkers, het is een greep uit wat er leeft bij onze klanten.

Windkracht-11 neemt niet alleen die zorg uithanden maar zorgt ook voor resultaat. Wij zorgen ervoor dat je zelf in staat bent je strategie en ambitie te vertalen in een fris beleid en zorgen voor een bijbehorend actieplan waar je als organisatie beter van wordt. Zo krijg je mensen mee.

Het Frisse Wind actieplan is bij uitstek geschikt voor organisaties die:

  • Van productgericht naar klantgericht willen.
  • In plaats van ellenlange adviesrapporten snelheid en daadkracht willen, dingen DOEN!
  • Behoefte hebben aan praktisch stappenplan zodat ze vooral ook zelf verder kunnen.
  • Meer omzet willen en nieuwe klanten willen binden.

Deze tijd vraagt om snelle praktische oplossingen en vooral ook doen. Dat biedt het Frisse Wind actieplan. Klik hier voor een visuele vorm (Infographic) van het Frisse Windactie Plan.

Frisse wind actie plan

Wat Windkracht-11 voor jou kan betekenen

Het Frisse Wind actieplan is een krachtig middel om jouw strategie en ambitie om te zetten in DOEN. Wij bieden je een combinatie van organisatie advies en begeleiding on the job ineen zonder dubbele bodems. Recent toont onderzoek aan dat professionals maar liefst 70% leren in hun dagelijks werk. Dat heet informeel leren. 20% van het leren krijgt vorm door gesprekken te voeren (coaching, netwerken, interactie) en 10% van het leren vindt plaats door te trainen of op te leiden. Dat is dan ook precies onze werkwijze om tot resultaat te komen.

De advies uren die gedurende het traject nodig worden vooraf besproken, evenals het aantal talentanalyses dat gebruikt wordt voor het identificeren van leiderschap. Met de uitkomsten kunnen jij en je mensen geïnspireerd aan de slag en zullen resultaten snel zichtbaar zijn.

Windkracht-11 is specialist in:

Cultuur

We maken het begrip cultuur tastbaar en zijn specialist op het gebied van teameffectiviteit.

Strategie

we maken jouw visie en ambitie helder en begrijpbaar voor iedereen in jouw organisatie

Leiderschap

De kritische succesfactor. Unieke ontwikkelprogramma's voor individuen en teams.

Contact

Wil je ook een frisse wind in jouw bedrijf laten waaien? Stel hieronder je vraag en we bespreken graag de mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer