Wandel je mee op het transformatiepad?

Echt veranderen in organisaties vraagt om krachtige veranderaanpak en bijbehorende interventies. Je weet waar je heen wilt en je hebt het nodige opgehaald onder je medewerkers. Het is nu zaak een aantal belangrijke criteria te toetsen die zorgen voor echte verandering, verbinding en eigenaarschap. Waar staan jullie nu? Wat wordt jouw veranderaanpak?

Het door ons ontwikkelde Transformatie-pad zorgt er voor dat je deze criteria concreet kan maken. Je weet op manier wat er nu nodig is om echt te veranderen vanuit vertrouwen.

8 Concrete stappen naar verandering

Aan de hand van de 8 stappen van het transformatie pad kun je voor jouw team of organisatie bepalen waar jullie nu staan. Vanaf dat punt kun je vooruit kijken en gerichte interventies plannen. Deze zorgen ervoor dat je de kritische succesfactoren voor een echte verandering in kaart hebt en er naar kunt handelen. Veranderen is geen doel op zich maar een pad.

het transformatiepad

De Sprong naar Doen

De overstap naar de actiegerichte interventies (stap 5 tot en met 8) is een hele belangrijke en een hele bewuste. Toets dus met elkaar of stap 1 t/m 4 voor het hele team klopt. Vraag ook aan je team of iedereen nu over wil gaan naar de actiegerichtheid, het echte DOEN.

Zijn er twijfels, check dan waar dit in zit. Loop met elkaar nog even kort de stappen door om de verbinding met elkaar veilig te stellen.

Veranderen door te doen.

Wat levert het op?

  • Echt veranderen en afscheid van oude niet effectieve patronen
  • Verbetering samenwerking
  • Meer eigenaarschap
  • Meer weerbaarheid
  • Meer wendbaarheid

Hoe helpen we jou?

Wij begeleiden jou en je team of organisatie door de stappen die nodig zijn of geven jou als verandermanager advies hoe dit zelf te doen.

Niet alleen kunnen wij snel en effectief in kaart brengen in welke fase van verandering jullie nu echt staan, we zorgen ook voor een versnelling in de stappen die nog nodig zijn.

Wil je meer informatie over de inhoud en achtergronden van de 8 stappen, meld je dan hieronder aan.

Contact

Heb je interesse om het transformatie pad zelf te ontdekken of als coach /trainer toe te passen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer