Wie is wie – Carola

Mijn naam is Carola Smits, ondernemer en eigenaar van Windkracht-11

Fris en krachtig waren de kernwoorden die de basis hebben gelegd voor mijn bedrijf. Als manager en eigenaar van mijn bedrijf ben ik in al die valkuilen gestapt die jullie ook ervaren. En ik ben er weer uitgeklommen. Denken is goed, doen zou het logisch gevolg kunnen zijn, maar is in organisaties niet altijd even makkelijk.  Zoveel mensen zoveel wensen en hoe laat je die diversiteit samenkomen tot het doel: een succesvolle organisatie, hoe groot of hoe klein ook. Daar ligt mijn kracht. Ik werk graag met jou om van gedoe gedaan te maken en je strategie succesvol uit te rollen in het hele bedrijf. 

Mijn mening

Nederlanders houden ook van collectief en samen. Maar collectiviteit maakt ook lui en samenwerken is vandaag de dag een stuk complexer geworden. Of je wilt of niet deze tijd draait meer om de individu. Haal het uiterste uit jezelf en uit de individuele krachten in jouw team. Ik kan laten zien dat de verschillen juist werken als jouw verwachting en doel maar helder genoeg is. Daarna gaan we het samen laten leven in je organisatie met een fris en krachtig actieplan dat helemaal van nu is.

Mijn Aanpak

Mijn aanpak is krachtig, duidelijk en zorgt voor beweging. De mensen zijn belangrijk kapitaal maar het draait in de context van werk ook  gewoon om de organisatiedoelstellingen. Geld verdienen is geen vies woord en succesvolle bedrijven huisvesten vaak tevreden en trotse medewerkers. De klant van nu kent de feiten en cijfers maar is op zoek naar toegevoegde waarde. Daar hoort dus in een organisatie een andere manier van werken, denken en leiden bij. Bij de weg naar succes hoort een duidelijk beleid, afspraken over wat alle partijen kunnen inbrengen. Die afspraken kunnen flexibel zijn, laten ruimte voor dialoog, ontwikkelen mee met de persoon of de organisatie, maar ze zijn er wel. En ieder weet wat haar of zijn aandeel is in die afspraak. De sleutel tot dat succes: leiderschap!

Mijn Missie

Het is mijn missie om de leiders van organisaties een frisse en krachtige aanpak te bieden om hun strategisch plan en ambitie succesvol uit te rollen en waar ze zelf ook nog wat van leren.

Mijn Achtergrond

Na mijn studie rechten, gevolgd door een opleiding personeelswetenschappen heb ik mijn bedrijfskundige aanpak kracht bijgezet door middel van een MBA opleiding. Mijn eindscriptie vormt de basis van een publicatie over een krachtig ontwikkel instrument voor persoonlijk leiderschap. Mijn trainings- en coachingsmethodiek is mede hierop gebaseerd en ik heb inmiddels al veel professionals geholpen hun persoonlijke impact te vergroten. De methodiek heeft inmiddels ook haar kracht bewezen in commerciële trainingen en ontwikkeltrajecten.

De rode draad in mijn carrière is het leiden van veranderingen in cultuur en structuur bij uiteenlopende (internationale) bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening, FMCG/luxury goods en automotive, technische en productie bedrijven. Met name de groep leidinggevenden, op elk niveau, heeft mijn focus.

Neem ook zeker een kijkje op mijn linkedin-profiel voor meer achtergrondinformatie. Via de social media knoppen op de home page kom je eenvoudig op de gewenste plek. 

Onze pro's

Afhankelijke van de trajecten kun je in contact komen met de volgende professionals

Martine Hage, Leonie Hage, Cees Harten, Janine Pormes, Bob Houter 

Ben jij een specialist op jouw vakgebied en zou je graag deel uit willen maken van windkracht-11? kijk dan hier