Recruitment anno nu

Windkracht-11 identificeert en activeert de kennis en vaardigheden van talenten in jouw bedrijf. Met als doel jouw strategie succesvol uit te rollen. Soms is dat wat nodig is niet in de eigen organisatie te vinden. Soms duurt het ontwikkelen gewoonweg te lang. In dat geval verzorgde Windkracht-11 al langer op geheel eigen en frisse wijze het identificeren van nieuwe “krachten” buiten de eigen organisatie.

Voor ons zelf en voor onze klanten vonden we echter dat het tijd werd om focus aan te brengen. Vandaar dat Els van Hekesen onze werving en selectie activiteiten haar volledige aandacht gaat geven.

Verder dan de vacature alleen

Recruitment anno nu is dynamisch en vooral met een gegarandeerd resultaat. Online en offline netwerken gaan hand in hand. Passief wachten tot de juiste toevallig in de stapel van reacties ligt, kost tijd en geld.

Onze aanpak stelt ons in staat bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen. Wij kijken verder dan de vacature alleen en dat geeft niet alleen een beter, maar ook sneller eindresultaat. Geen CV’s schuiven maar wervelende werving en een gedegen selectie. Onze persoonsanalyses spelen altijd een rol. Want misschien herken je het wel: op papier leek het zo’n goede kandidaat, kijken naar de opleiding en werkervaring op het CV.

Recruitment anno nu Windkracht-11

Jouw arbeidsmarktimago

Voorbij is de tijd dat de knop ‘Vacature’ op de bedrijfswebsite afdoende is om uiteindelijk de juiste kandidaat te strikken. Goede werving en selectie vragen vandaag de dag om meer power, om een speurend en doorgrondend oog dat verder kijkt dan het CV alleen.

Wij denken niet alleen als recruiter, maar ook als marketeer en data-analist. Wat is jouw bedrijfsimago op de arbeidsmarkt? Hoe versterken we dat? Wat is onderscheidend? Het gaat niet zozeer om de vacature, maar om de vraag: waarom wil iemand bij jouw bedrijf werken? Ook dat pakken we voor je op. Zo heb je er met het oog op de toekomst veel meer aan dan een vacature te benaderen als een one shot.

Recruitment anno nu betekent ook: de grote groep latente werkzoekers bereiken; de groep die niet zo actief is op vacaturesites maar wel een nieuwe stap overweegt. Wij doen dat via verschillende kanalen, zowel on- als offline. We hebben het netwerk en weten hoe te triggeren.

Investering

Wij bieden onze dienstverlening aan op basis van exclusief voor jouw bedrijf ingezette uren. Dat lijkt misschien een gok maar met onze aanpak wordt je positief verrast pakt deze aanpak in jouw voordeel uit qua kosten. Dat hebben eerdere trajecten absoluut bewezen en laten we graag aan je zien.

Gedurende de werving en selectie kunnen jij en je bedrijf verder met andere dingen die ook belangrijk zijn. Je weet dat het eindresultaat snel is en optimaal. De Talent Analyse zorgt voor kwalitatieve selectie én biedt een goede basis voor de start. Dit (online) assessment tool is zowel in te zetten voor assessments en ontwikkel assessment. Dit bespaart je de kosten van een ongelukkige werving en verloop.

Voor een aantal partijen die inmiddels op basis van onze tools en arbeidsmarktimago plan zelf de werving doen, verzorgen wij gedurende de selectie wel de assessments. Aan de hand van de voor jou belangrijke kernwaarden en kerncompetenties worden de vaardigheden en voorkeursstijlen van de kandidaat in beeld gebracht. Een betere start voor werkgever en werknemer is er niet. Dat is Windkracht-11.

Whitepaper Recruitment Anno nu

Benieuwd naar de trends en tips om nieuwe krachten voor jouw organisatie te werven op een nieuwe manier?

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt deze frisse whitepaper vol met inspiratie

Windkracht-11 Recruitment anno nu

Voor Werkgevers

Merk je ook dat ondanks de vele reacties via de bekende sites de echte kwaliteit ontbreekt? Jouw nieuwe krachten moeten namelijk actief gezocht en benaderd worden. Die vinden jouw bedrijf en die specifieke vacature vandaag de dag niet uit het niets. Maak kennis met onze frisse recruitment aanpak.

Voor Professionals

Je weet ook dat de droomvacature niet altijd via de traditionele kanalen bij jou komt. Via je netwerk is een stuk efficiënter en effectiever. Wil je onderdeel uit maken van ons netwerk dan willen we je graag leren kennen. Neem middels onderstaand formulier contact op, stuur ons je cv of linkedin profiel en we bepalen samen of en wanneer een persoonlijke kennismaking van toegevoegde waarde is. Meld je aan als professional.

Voor de HR professionals

Windkracht-11 kan jou en het HR team helpen met een frisse kijk op jullie eigen werving-en selectiebeleid. Integreer de middelen die het jou gemakkelijker maken, creëer het imago dat je als werkgever wilt hebben en laat het zien. Neem hier contact op voor een vrijblijvend advies hoe jij meer uit werving en selectie kunt halen.

Tot slot

Een beetje humor. Herkenning of confrontatie?
Als ik groot ben wil ik werken in ….. HR

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer