Recruitment

Het werven van nieuwe mensen gaat in onze ogen niet om het aanbrengen van sollicitanten, maar het werven van nieuw en passend talent.

Welke talenten heeft jouw organisatie nodig? Met welke kernwaarde, visie en strategie wordt jouw team en bedrijf echt versterkt?

Welke nieuwe “krachten” laat jouw bedrijf nu echt die nieuwe stap maken?

Windkracht-11 identificeert en activeert de kennis en vaardigheden van talenten in jouw bedrijf. Met als doel jouw strategie succesvol uit te rollen. Soms is dat wat nodig is niet in de eigen organisatie te vinden. Soms duurt het ontwikkelen gewoonweg te lang. In dat geval verzorgde Windkracht-11 al langer op geheel eigen en frisse wijze het identificeren van nieuwe “krachten” buiten de eigen organisatie.

Voor ons zelf en voor onze klanten vonden we echter dat het tijd werd om focus aan te brengen. Vandaar dat Els van Hekesen onze werving en selectie activiteiten haar volledige aandacht gaat geven.

Windkracht-11 identificeert en activeert kennis en vaardigheden maar ook talenten in organisaties. Met als doel jouw strategie succesvol uit te rollen. Soms is dat wat nodig is niet in de eigen organisatie te vinden of duurt het ontwikkelen te lang. In dit geval verzorgt Windkracht-11 op geheel eigen en frisse wijze het identificeren van nieuwe "krachten" buiten de eigen organisatie.

Voor haar recruitment activiteiten gebruikt Windkracht-11 de innovatieve online applicatie Homerun. Klik op de vacature titel en je komt in deze frisse omgeving terecht waar je alle informatie die wij nodig hebben kunt achterlaten. En je leest er uiteraard meer over jouw nieuwe baan.

Het werven en selecteren van jouw Nieuwe Kracht anno nu. Dat is Windkracht-11.

Contact

Wil je weten wat Windkracht-11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer