Retraite in Spanje 

Het leven brengt soms uitdagingen met zich mee. Door allerlei invloeden en factoren voelen we ons ook wel eens somber. UItgeblust. Ongerust.

Ieder mens komt in alle vormen en maten en ook met vele vormen van gevoel, die niet altijd onder woorden te brengen zijn. Dat gevoel heeft ruimte en rust nodig en tijd voor reflectie. Simpel as that. Accepteer dat het er is en kijk naar. Laat ons jou helpen.

Herken jij dit?

  • Je kunt moeilijk loslaten "Ik doe het zelf wel", met het excuus dat je het zelf sneller (en beter) kunt.
  • Je hebt last van stemmingswisselingen, het voelt alsof de hele wereld op jou leunt, maar vraagt je af, wie zorgt er voor mij?
  • Je bent de hele dag brandjes aan het blussen waardoor je voelt dat het echte groeien en vooruitgang stagneert
  • Je sluit je steeds meer af van vrienden/familie met het excuus dat je nog zoveel moet doen en eigenlijk gewoon de energie er niet voor hebt
  • Je zoekt steeds meer de afleiding in middelen en bezigheden die even helpen te ontspannen, maar je uiteindelijk alleen maar meer vermoeid en down maken

  Eén of meerdere ja's? Ik , Carola Smits, eigenaar en oprichter van Windkracht-11, kan je gerust stellen. Ik herken het als geen ander bij mijzelf en vooral bij de vrouwen die ik de afgelopen jaren in mijn coach praktijk en trainingsgroepen heb leren kennen. Snelle veranderingen in de wereld, een veranderende maatschappij, wisselingen in je hormoonhuishouding. Het zijn verklaarbare invloeden waarom we ons niet altijd TOP of SUPER voelen.

 • Het is een van de belangrijkste reden waarom ik zelf in het najaar van 2022 definitief geëmigreerd ben naar Spanje en om vanuit daar te  werken en  te wonen,

Laat me je helpen

Omdat ik de afgelopen jaren op nog wel meer vragen ja kon zeggen heb ik in 2021 het besluit genomen dat het anders moet. Onze verhuizing naar Spanje is daar een bewuste keuze in geweest. Ik kan nu mijn kennis en kunde op het gebied van systemisch coachen en familieopstellingen combineren met een prachtige plek om effective retraites en workations te organiseren. Voor jou.

Jouw begeleiders

Carola Smits (eigenaar van Windkracht-11 en La Sobremesa is jouw vaste begeleider. Ter plaatse worden lokale relaties ingezet voor leuke en afwisselende werkvormen. Op die manier breng je je nieuwe inzichten direct in de praktijk, wat de impact alleen maar groter maakt.

Waarom een retraite in Spanje?

   • Zorg goed voor jezelf, dan kan je pas voor anderen zorgen. Deze reis is een cadeau aan jezelf
   • Alles wordt je uit handen genomen, je hoeft nergens aan te denken, gewoon te genieten.
   • Het is geen strafkamp. Relaxen, genieten van het heerlijk eten en de prachtige omgeving staan centraal, afgewisseld met een inspirerend maar vooral ontspannend coach programma
   • Vanuit La Sobremesa heerlijke maaltijden waarbij we ook met speciale wensen zoals vegan, vegetarisch, keto e.a. rekening kunnen houden
   • plak er eventueel nog een vakantie aan vast aan de costa blanca of de prachtige steden Valencia of Alicante

De locatie

Zien is ervaren. De strook Moraira - Benissa - Javea aan de Costa Blanca heeft een vibe die zich moeilijk laat vatten in woorden, maar die je direct voelt. Veel wordt er toegeschreven aan Ibiza en de Es Vedra rots. Ibiza ligt op 90 km van deze kustlijn en was ooit verbonden met het vaste land. Dat is in alles te merken en voelen. De Mont Go berg bij Javea, de rots bij Calpe, de kleine baaitjes en kliffen bij Moiraira: je ervaart de magie en de energie. De luchthavens van Alicante of Valencia liggen op ca. 1 uur rijden.

Meer informatie?

Lees hier het verhaal van mijn Spaanse Avontuur en nieuwe leven in Moraira, en bekijk ook alle details van de retraite.

Ik kan niet wachten! 

Heb je interesse en wil je, geheel vrijblijvend, meer weten over de retraite? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op via 06-57332245 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer