Jouw reset knop! 

In de waan van alle dag vergeten we allemaal wel eens wat je nou echt gelukkig maakt. Plannen, dromen, blijven in het hoofd, maar krijgen niet de tijd en de ruimte om te worden omgezet in echte acties en echte verandering. Je merkt eerder blokkade dan balans.

Het is de hoogste tijd om de resetknop in te drukken. Maar hoe?

Wat is een Retraite?

Een retraite staat voor een mini-vakantie die in het teken staat van JOU. We bieden jou op de woon-en werklocatie La Sobremesa in Spanje verschillende retraites met verschillende thema's. Maar allemaal zorgen ze voor nieuwe inzichten, het doorbreken van patronen en het (terug)vinden van jezelf.

Je gaat weg met meer lucht, meer licht en een tas vol nieuwe inzichten en kennis.

Wat is een workation?

In een workation ga je met een iets gerichter doel jouw mini-vakantie in. Je gaat werken aan dat businessplan, je gaat werken aan dat boek, je gaat werken aan die eindscriptie.

Jouw doel staat centraal en wij zorgen dat jij daar naar toe kan werken. Er wordt voor je gezorgd, je krijgt de begeleiding die jij wilt, je krijgt de ontspanning die nodig is om weer verder te gaan. Op uiteraard een inspirerende plek.

Waar is die inspirerende plek dan?

Zien is ervaren. De strook Moraira – Benissa – Javea aan de Costa Blanca heeft een vibe die zich moeilijk laat vatten in woorden, maar die je direct voelt. Veel wordt er toegeschreven aan Ibiza en de Es Vedra rots. Ibiza ligt op 90 km van deze kustlijn en was ooit verbonden met het vaste land. Dat is in alles te merken en voelen. De Mont Go berg bij Javea, de rots bij Calpe, de kleine baaitjes en kliffen bij Moiraira: je ervaart de magie en de energie.

Het is niet voor niets dat Carola, oprichter van Windkracht-11 juist op deze plek La Sobremesa heeft gestart waar een aantal grote liefdes samenkomen.

Lees hier meer over de locatie en Carola's visie

Wat zijn de ingrediënten?

Jouw reset knop vinden start met een blauwdruk van jouw bouwstenen. Deze persoonlijke scan maak je voor je vertrek zodat wij het programma aanpassen aan dat wat voor jou nodig is.

Gedurende je verblijf wordt dit persoonlijke blauwdruk een handboek vol nieuwe inzichten en overwegingen.

Afhankelijk van de persoonlijke scan zetten we de volgende methodes en werkvormen in:

  • Familieopstellingen
  • Deep Democracy/ de Lewis methode
  • Yoga en Meditatie

Je boekt een retraite om

 

  • Gezonder te leven, af te vallen, eet-en leefpatronen te veranderen
  • Lichter te leven, rust te vinden, een betere balans behouden tussen werk-privé
  • Vanuit het hoofd naar het hart te gaan, meer te voelen, je SQ, spiritualiteit te ontdekken.
  • Je dromen om te zetten in echte acties, blokkades op te ruimen en weer in beweging te komen in de juiste richting.

Nog even verder lezen?

Klik hier voor nog meer informatie over de inhoud en achtergronden van de retraites en workations.

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer