Team building cursus: ontwikkel je team

Een teambuilding cursus is de manier om je team te ontwikkelen én te blijven uitdagen. Met een leuke cursus werk je aan de skills van je team en aan de werksfeer. Het is namelijk niet alleen leerzaam om een teambuilding cursus te volgen, de interactieve cursussen van Windkracht-11 zijn bovendien erg leuk. Wij streven er naar om als een frisse wind door het bedrijf te waaien. Dit houdt in dat wij zorgen voor nieuwe inzichten, creatieve ideeën en een andere manier van werken. Samenwerken, effectief communiceren en leidinggeven? Dat zijn allemaal punten waar jullie aan moet blijven werken!

Cursus teambuilding: doorbreek patronen, gedrag en de werksleur

Een cursus teambuilding is iets wat je regelmatig zou moeten organiseren. Zo doorbreek je patronen, gedrag en de werksleur. Door met een kritische blik naar het team en jullie manier van (samen)werken te kijken, blijven jullie je verbeteren. Bij Windkracht-11 maken we elke cursus en training op maat. Laat het dus gerust weten als het team tegen een bepaald probleem of vraagstuk aanloopt. Wij denken graag met jullie mee en werken aan duidelijke, effectieve en doelgerichte oplossingen. Wij houden namelijk van doen, durven en actie ondernemen.

Interesse in een teambuilding cursus op locatie?

Heb je interesse in een teambuilding cursus op locatie? Contacteer ons team dan direct via de e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier op onze website. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je een vraag hebt of meer wilt weten over de inhoud van de cursus. Op onze website lees je eventueel meer over ons ervaren en enthousiaste team, onze werkwijze en de overige cursussen die wij organiseren. We hopen je gauw te begroeten bij Windkracht-11.

HR Instrumenten

Contact

Op zoek naar een superman of superwoman of wil je je als Prof bij ons aansluiten?  wij ontmoeten je graag!

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer