Verhuizing; Algolweg 11 – Amersfoort

Verhuizing; Algolweg 11 – Amersfoort

We gaan een nieuwe koers varen! Per 1 februari 2017 heeft Windkracht-11 een nieuwe thuisbasis: Ondernemerscentrum de Hoef in Amersfoort. Een nieuwe stap vooruit om verder te kunnen ontwikkelen.

verhuizing En hoe toepasselijk het adres wordt Algolweg 11, een betere thuisbasis hadden we ons niet kunnen bedenken!

We hebben veel locaties bezocht de afgelopen maanden en Ondernemerscentrum de Hoef past het beste bij onze wensen. Centraal gelegen in Amersfoort, goed bereikbaar voor onze relaties en ons zelf, voldoende ruimte op te werken, te ontmoeten en te inspireren. Naast een eigen kantoorruimte hebben we op deze locatie ook diverse ruimtes tot onze beschikking voor bijvoorbeeld workshops en trainingen.

Bovendien was het één van onze wensen om op de nieuwe locatie ook andere ondernemers te ontmoeten en waar mogelijk samen te werken. Ook daar voldoet de Hoef prima aan. Uiteenlopende ondernemers werken vanaf de twee naast elkaar gelegen kantoorpanden.

Zo is de wens te ontmoeten bijna vervuld. Graag ontmoeten we ook jou vanaf 1 februari 2017 op de Algolweg 11. Laat wel even weten wanneer je komt want onze activiteiten maken natuurlijk ook nog altijd dat we onderweg of bij onze klanten actief zullen zijn.

Hou zeker ook onze website en voor onze  relaties je e-mail box in de gaten. We willen jullie namelijk graag in het vroege voorjaar uitnodigen om met een borrel deze nieuwe locatie te komen bekijken en natuurlijk goed in te wijden, We houden van onze rituelen natuurlijk!

Tot ziens

Els, Carola en Corina