Visie

Visie

Het is tijd voor een frisse wind

Ondernemen was nog nooit zo uitdagend, de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Deze tijd vraagt andere manieren van leidinggeven, andere manieren van werken, andere manieren van communiceren. Windkracht-11 biedt organisaties hierbij een frisse en krachtige aanpak om dat ook echt ZELF te gaan doen.

Windkracht-11 maakt van “gedoe” “gedaan” met effectief actieplan dat past bij deze tijd. 85% Van de leiders van organisaties is tevreden met hun strategie en ambitie. Je hebt er over nagedacht, je hebt gebrainstormd, je loopt er zelf warm voor. Maar slechts 15% is  echt blij met de uiteindelijke uitvoering en implementatie van die strategie. De echte resultaten die te lang uitblijven, het werken in “eilandjes”  in plaats van samen aan dat ene doel, het goed vertalen van jouw ambitie naar alle medewerkers, het is een greep uit wat er leeft bij onze klanten.

Windkracht-11 neemt niet alleen die zorg uithanden maar zorgt ook voor resultaat. Wij zorgen ervoor dat je zelf  in staat bent je strategie en ambitie te vertalen in een fris beleid en zorgen voor een bijbehorend actieplan waar je als organisatie beter van wordt. Geen ellenlange adviesrapporten maar de kracht van doen. Zo krijg je mensen mee.

Je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van de zeilen!

Zo brengen we jouw organisatie in beweging

Je ziet dat je organisatie op een aantal punten het anders aan kan pakken. Maar wat pak je als eerste op? Wat heeft het meeste effect? Juist omdat die veranderingen zo snel gaan vraagt dat een aanpak met direct resultaat.

Windkracht-11 zorgt voor de actie die jij nodig hebt en op een manier die haar naam eer aan doet: krachtig, authentiek en met blijvend resultaat. De kracht van DOEN dat is Windkracht-11.

Windkracht-11 is bekend om de volgende specialiteiten

windIdentificeren

Jouw mensen geven je het onderscheidend vermogen, beïnvloeden direct de klanttevredenheid, maken dat je succesvol kan ondernemen, of niet….Kijk verder dan gedrag, kennis en vaardigheden en maak werk van dat daar onderligt. Met behulp van onze persoonlijke en teamanalyses en intervisies maak je letterlijk zichtbaar waar de echte krachten zich bevinden. Lees hier verder over identificeren:  het frisse wind actieplan, persoonlijke en teamanalyses en (online) assessments.

windActiveren

Als je de krachten zichtbaar hebt dan kunnen die geactiveerd worden. Op de manier van nu. Windkracht-11 zorgt ervoor dat jouw ambitie en strategisch plan niet alleen begrepen wordt maar ook beleefd wordt. Recent onderzoek toont aan dat professionals maar liefst 70% leren door actie en intervisie in hun dagelijks werk. 20% van het leren krijgt vorm door gesprekken te voeren (coaching, netwerken, interactie) en slechts 10% van het leren vindt plaats door trainen of op te leiden. Laat Windkracht-11 nou juist die verdeling hanteren in haar aanpak….lees hier verder over hoe wij  activeren: On the job Cultuur en leiderschapsontwikkeling, diverse workshops en inspiratie sessies, de vertaling van jouw Strategie naar een fris en modern HR beleid.

windRekruteren

Soms is dat wat nodig is niet in de eigen organisatie te vinden of heb je voor het ontwikkelen te weinig tijd. In dat geval verzorgt Windkracht-11 op geheel eigen en frisse wijze het vinden van het juiste talent buiten jouw eigen organisatie. Dat is werven en selecteren anno nu!

Neem hier contact om te ervaren hoe jij de stand van je zeilen kan veranderen.