Wie is Wie – Corina

Mijn naam is Corina Evers, ondernemer en vaste businesspartner van Windkracht-11

Per 1 februari ben ik mijn eigen bedrijf Virtual Focus gestart. Met meer dan 20 jaar werkervaring op het gebied van administratie, IT en secretarieel heb ik uiteenlopende kennis. Deze kennis ga ik inzetten bij het ondersteunen van drukke ondernemers die geen tijd, zin of de expertise niet hebben in bijkomende werkzaamheden. De koffie moeten ze wel zelf halen.

Windkracht-11 is een bedrijf dat zich focust op waar zij goed in zijn. En met volle enthousiasme help ik hun hierbij om de trainingen goed uit te rollen. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over bijzaken. Die regel ik. En op die manier kunnen zij zich kunnen focussen op hun klanten. Ik heb er zin in!

Mijn mening

Doe waar je goed in bent, waar je blij en enthousiast van wordt. Laat de andere dingen over aan een expert. Er zitten maar 24 uur in een dag waarin je ook moet kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Zonde om je bezig te houden met dingen die je geen energie geven. Productiviteit is niet méér dingen doen, maar de juiste dingen doen.

Mijn Aanpak

Bespreken met de opdrachtgever waar behoefte aan is. De dagelijkse gang van zaken en hoe e.e.a. geautomatiseerd of makkelijker gemaakt kan worden met behulp van hulp apps, software of het aanbrengen van structuur. Ondernemers moeten zich kunnen richten op hun core business. De rest is bijzaak maar is wel belangrijk dat het gedaan wordt.

Mijn Missie

Het ontzorgen van zelfstandige ondernemers waarbij mijn aandachtsgebied bij coaching ligt. Personen vanuit mijn netwerk met elkaar in contact brengen die elkaars expertise kunnen gebruiken.

Mijn Achtergrond

Als directiesecretaresse heb ik diverse directeuren en managers ondersteund en ontzorgt. Ik kom niet uit een ondernemersgezin en ik heb nooit de intentie gehad een eigen bedrijf te starten. Vorig jaar kwam ik voor de keuze te staan wat mijn volgende stap ging worden: verder in loondienst of de sprong in het diepe wagen en zelf starten. Het was een mindset-knop die snel om ging en geniet ik van mijn ondernemersvrijheid.

Nieuwsgierig naar ondersteuning door mij? Kijk op LinkedIn, Facebook of op mijn website www.virtualfocus.nl

Virtual Focus