Wie is Wie – Els

Mijn naam is Els van Hekesen, ondernemer en vaste businesspartner van Windkracht-11

Met ingang van 1 oktober 2015 ben ik als ondernemer vol trots van start gegaan en kijk ik er naar uit om als vaste businesspartner van Windkracht-11 mijn bijdrage te leveren aan uiteenlopende trajecten. Onder het motto "Passie is strategie" zet ik mij in om  de directeuren, eigenaren en leidinggevenden van uiteenlopende organisaties weer het plezier te laten (her)vinden van het ondernemen.

Ik weet als geen ander dat door de groei van een bedrijf, de snelle veranderingen buiten en de toenemende complexiteit het plezier wel eens overstemd wordt door "gedoe". Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren en met de frisse trajecten van Windkracht-11 van dat "gedoe" "gedaan" te maken.

Mijn mening

Vanuit een passie start je een bedrijf! Je gaat op zoek naar medewerkers die met dezelfde passie jou gaan helpen in jouw bedrijf. Maar soms vraag je je af of anderen ooit die passie zullen hebben. Het is immers niet hun bedrijf. Of kunnen medewerkers vanuit hun eigen passie een enthousiaste constructieve bijdrage aan jouw bedrijf geven?

Mijn Aanpak

Wil je ook medewerkers die vanuit hun eigen passie een bijdrage leveren aan jouw passie, jouw bedrijf?  Verdien jij als ondernemer ook liever jouw geld met jouw passie en die uitdagingen waar je zelf ook energie van krijgt? Merk je dat nu jouw bedrijf groter wordt en de wereld complexer dat die passie wel eens ondergesneeuwd raakt? Ik adviseer graag hoe je de zakelijke beslommeringen die je nu minder energie geven op een andere wijze kunt oplossen. Sneller en leuker dan je nu misschien denkt!

Mijn Missie

Het verbinden van mens(en) met de organisatie met als doel een hoger rendement,  zowel zakelijk als persoonlijk!

Mijn Achtergrond

Mijn achtergrond heeft wel iets weg van de film The Curious Case of Benjamin Button. Mijn oorspronkelijke opleidingen waren in de Sales en Marketing, maar in mijn werkend leven daarna gingen er (letterlijk en figuurlijk) nog veel meer werelden open. Juist toen en dus in een andere volgorde, heb ik aanvullende opleidingen op het gebied van verandermanagement en bedrijfskunde met succes afgerond. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij internationale organisaties in zakelijke dienstverlening maar ook productie en groothandel. Alhoewel ik meer een generalist ben, heb ik specialistische werkervaring in Human Resources en Organisatie advies over landsgrenzen heen en kijk ik er naar uit organisatorische vraagstukken vanuit een ruime bedrijfskundige blik te benaderen. En daarbij kleur ik graag buiten de lijntjes. Benieuwd wat achter mijn veelkleurige aanpak en visie zit? Ik vertel je er graag binnenkort meer over.