Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Windkracht 11 verzorgt (in-company of op onze eigen locatie) workshops en trainingen rondom uiteenlopende actuele onderwerpen. Fris, krachtig en na het volgen van één van de dagen is het nooit meer zo als gisteren.

Naast onze open trainingen hebben we ook diverse Leiderschap en Management Development programma’s ontwerpen en uitgevoerd in binnen-en buitenland. Altijd maatwerk in combinatie met onze best practices. Zo hebben we de afgelopen jaren meer dan 500 (potentiële) leidinggevenden  getraind, gecoacht en begeleid in Nederland, Servië, Oekraïne, Roemenië, Duitsland, Frankrijk en België.

Dit is een greep uit de onderwerpen die we behandeld hebben.

Business Conversations, Onderhandelen en Beïnvloeden, presenteren en netwerken. 

onderhandelen en beïnvloeden

Zoveel mensen zoveel wensen. Hoe vergroot jij je impact  zonder jezelf te verliezen? Leer verbinden,  onderhandel met meer vertrouwen en communiceer met meer impact.

 

Time Management anno nu

time management

Tijd is onze ergste vijand, zo lijkt het wel. Is tijd wel te managen? Wij weten in ieder geval dat het verder gaat dan ‘nee’ zeggen en delegeren. Reken af met het Te-Druk-Syndroom in 4 stappen, van buiten naar binnen en weer terug!

 

Transparante communicatie ” de kracht van Feedback”  

training feedback Niet alles is ontwikkelbaar. Dat benadrukken wij zeker ook. Een cursus is niet dé pleister op elke wond. Hoe maak je dan toch gedrag effectiever? Hoe haal je meer uit beoordelingen? Hoe ga je je team beter samen laten werken? Stop met spelers wisselen. Het antwoord is simpel: Ga de dialoog weer aan. Van Di-lemma naar Di-aloog.

 

 

 

 

Een greep uit de reeds eerder georganiseerde workshops:

Persoonlijke presentatie en leiderschap Doe eens gek, gewoon is er al genoeg! vergoot je impact, start vandaag met effectief beïnvloeden. Maak nu het verschil! (doelgroep iedereen op zoek naar mee impact en overtuigingskracht en zijn of haar persoonlijk leiderschap wil voeden)

Hoe krijg  je ze mee, leiding geven zonder lijden, omgaan met verhitte situaties kun je zeker leren. Creëer beweging in je organisatie (doelgroep lijn-of HR managers)

Het Nieuwe werken, alleen voor grote jongens?  DGA’s MKB-bedrijven, weg met de vooroordelen, anders kan werken kan overal en het gaat vooral om het sturen op output in plaats van alleen de aanwezigheid

Talentgericht Ontwikkelen doelgroep HR managers, zes sleutels naar een succesvol en actueel HR development of Talenmanagement beleid

HR Essentials  doelgroep HR professionals, een complete leergang waarin je niet alleen jezelf maar ook een fris en modern HR beleid ontwikkelt.

De Kracht van Verbinding doelgroep managementteams, ruimte voor individuen maar ook krachtig als team. Kijk hier voor de frisse kijk op leiderschap

Begrijpjewatikzeg? effectief communiceren in teams, weg met de ruis

Diversiteit wint de strijd in één dag de contouren van een levensfase bewust HR beleid

De onzichtbare leider groei als office manager of management assistent en win overtuigingskracht

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Staat jouw onderwerp er niet bij, neem dan contact op, maatwerk is altijd mogelijk!

Windkracht 11 doet ook graag wat terug voor de maatschappij. Belangeloos of tegen geringe onkostenvergoeding proberen wij een deel van onze uren ook te besteden aan verenigingen, stichtingen of werkgroepen. Kijk hier voor meer informatie.

 

CRKBO_Docent