Krachtig advies

Windkracht-11 is er voor organisaties die in beweging zijn en snel de resultaten willen zien van hun (nieuwe) strategie en ambitie.

Maar het houdt niet op bij advies alleen. Wij combineren ons advies met de kracht van doen en zo krijg jij je hele organisatie mee.

Wie ben je?

Je bent een ondernemend leider en je stuurt direct of indirect mensen aan en je merkt dat het lastiger wordt om de neuzen de zelfde kant op te krijgen. Je wilt groei, je wilt continuïteit, nieuwe klanten. Je wilt succesvol zijn. Je wilt quick wins om te vieren en die ook leiden tot financiëring van de lange termijn. Je hebt geen zin in gedoe, je hebt liever dat het gedaan wordt.

Je wilt "iets" met Cultuur en Leiderschap?

Je begrijpt dat bij de implementatie van je strategie door de hele organisatie Cultuur en Leiderschap belangrijk zijn. Maar kost dat niet veel tijd en dus geld? En hoe maak je het concreet?

Tegen welke problemen loop je aan?

Je ziet dat je organisatie het op een aantal punten anders aan kan pakken. Maar wat pak je als eerste op? Wat heeft het meeste effect? Ziet iedereen de noodzaak wel en zijn we niet met de verkeerde dingen druk? Hoe krijg ik de neuzen dezelfde kant op en werken we samen aan hetzelfde doel in deze veranderende omstandigheden?

Windkracht-11 Advies

Wat heb je nu het hardst nodig?

Je grootste prioriteit is nu meer klanten krijgen, succesvol zijn als ondernemer en leidinggevende. Je wilt uit het enorme aanbod aan mogelijkheden duidelijkheid: wat moet je als eerste aanpakken om quick wins te realiseren en die te kunnen vieren met je bedrijf. Je wilt dat er een positieve flow ontstaat die inspireert en doet volgen. Je wilt een helder praktisch plan en als het kan ook nog iemand die de voortgang voor je bewaakt. Je wilt blijvend resultaat.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Onze Frisse Wind Actieplan laat je in slechts 5 weken zien waar jouw kansen liggen en brengt je organisatie in beweging . Door inspirerende training en begeleiding on the job gaan jij en jouw medewerkers zelf de kansen verzilveren.

Deze combinatie zorgt voor een blijvend resultaat zodat je kunt genieten van je bedrijf. Succes is geen vies woord. Win je klanten, win je omzet, win je plezier.

Hier lees je meer over onze en visie en aanpak. Maar ook voor een persoonlijke toelichting komen wij graag langs.

Om de volgende specialiteiten staat Windkracht-11 bekend

Cultuur

Het begrip 'Cultuur' maken we samen tastbaar en werkbaar.

Strategie & visie

Mensen meekrijgen in de (nieuwe) strategie en visie van het bedrijf.

Leiderschap

Hoe jij het begrip leiderschap invulling geeft binnen je organisatie.

Contact

Wil je weten wat Windkracht-11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer