Presenteer met impact

Welke drempel je ook over moet, welke groei je ook wilt maken. Zonder motivatie, visie en focus en nieuwe inzichten mis je de impact die je wilt maken.

Onze ervaren actrice en presentatrice Janine Pormes inspireert je en zet je in beweging om, zowel online als offline effectief te presenteren.

 

 

 

Of het nu online via Zoom of MS Teams is of (straks) weer offline en realtime: je komt vaker dan je denkt in een positie waarin je jouw ideeen, voorstellen of simpelweg jezelf moet presenteren. Onder inspirerende begeleiding van Janine Pormes ontdek je wat jouw uniek maakt en hoe je die eigenschappen in kan zetten op een krachtige en eigen manier.

Leer hoe jij jouw boodschap effectief opbouwt en presenteer met impact.

Deze thema's komen aan bod

persoonlijkse scans

 

Inzicht in je persoonlijke stijl

Nieuwe competenties en vaardigheden leren is gedragsverandering. Daarom start elke training bij Windkracht-11 met inzicht in wat je nu al laat zien en waar onder de waterspiegel bouwstenen liggen die we kunnen activeren. De instrumenten die we inzetten zijn praktisch, leuk en geven snel het juiste inzicht.

gedrag en patronen

Omgaan met spanning en signalen van je publiek

Hoe zorg je ervoor dat je eigen spanning niet met je op de loop gaat? Hoe hou je publiek betrokken? Presentatie gaat over het overbrengen van emoties en een verhaal met inhoud dat verder gaat dan woorden. Zelfs als je online aan het trainen bent en je publiek misschien niet eens ziet....

het transformatie pad

De kracht van je lijf

Je eigen lijf is het meest krachtige dat je tijdens een presentatie of training kan inzetten. Voel je meer vertrouwd met dit instrument en leer het effectief gebruiken. Onze eigen SPOT- methodiek geeft je alle handvatten die nodig zijn.

Via de theorie naar verschillende situaties in jouw praktijk

Omarm de nieuwe technieken, pas de juiste ijsbrekers toe en pas de theorie afhankelijk van je boodschap en publiek toe in de praktijk. Blijf wendbaar en weerbaar in elke situatie.

Maatwerk voor jou! 

Ben je benieuwd hoe we jou in jouw eigen omgeving en met jouw eigen uitdagingen kunnen helpen? We zijn maar 1 klik van je verwijderd! Vul onderstaand contact  formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CRKBO Docent Windkracht-11

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Klaar om echt de confrontatie met je zelf aan te gaan? meld je  hieronder aan of bel  033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer