Herken je deze situatie?

Je organisatie ontwikkelen,  gedrag veranderen, anders leren, samenwerken en communiceren. Het klinkt voor veel mensen vaak  als intensief, moeilijk en tijdrovend.

Wij zien jouw  bedrijfscultuur en de ontwikkeling ervan  als een middel, en niet een doel op zich. Een krachtig instrument want cultuur heeft invloed op veel meer thema's dan jij denkt: samenwerken, mensen binden, nieuwe mensen vinden, de effectiviteit van innovaties, projecten, organisatiestructuren, opleidingsplannen, leidinggeven, communiceren en leren.  Allemaal thema's waar we jou  bij kunnen helpen.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van organisaties die je voorgingen met uiteenlopende vraagstukken. Beweeg over de verschillende thema's en lees een korte beschrijving.

management development

Groeit je organisatie snel zoals Levi9, een ICT dienstverlener,  dan moet je gas geven op de ontwikkeling van managementvaardigheden en je in een krappe arbeidsmarkt onderscheiden gerichte aandacht voor persoonlijk ontwikkeling.

 

We hebben de afgelopen jaren meer dan 250 van hun (potentiële) managers begeleid in 4 landen. 

Management development

teambuilding

Je (nieuwe) strategie vorm geven, als directie of managementteam elkaar beter leren kennen en beter samenwerken of eerst het vertrouwen herstellen.

Voor diverse klanten waaronder Dura Vermeer en Bonusan hebben we inspirerende sessies begeleid, gefaciliteerd en vormgegeven. 

Kampvuurverhalen die blijven hangen en een blijvend effect hebben.

Heisessies en teambuilding

persoonlijke en teamcoaching

Onze klant KRO NCRV vindt persoonlijke ontwikkeling een must en we hebben al diverse medewerkers begeleid door middel van coaching op de werkvloer, waarbij de eigen praktijk centraal staat. 

Ook de teamdynamiek komt aan bod zodat er wordt gewerkt aan een effectieve samenwerking gericht op actie. 

En we durven ons inmiddels dé specialist te noemen op het gebied van feedback trainingen en het ontwikkelen van een feedback cultuur 

Training & Coaching

cultuur en leiderschap

New Skool Media is een uitgever van diverse tijdschriften. Ieder met een eigen branding en eigen focus. Maar toch wil je verbindende bruggen tussen die verschillende eilandjes. Ons op maat gemaakte cultuur en leiderschapsprogramma neemt ieder jaar 2 groepen (potentiële) leiders mee in de activering van hun eigen cultuurcode. Kernwaarden worden van mooie woorden ook echt daden.

Cultuur Hacken

break patterns

De Deep democracy techniek is een krachtige manier om teameffectiviteit te vergroten en conflicten, groot of klein op te lossen. Directie, management of de werkvloer zelf, we hebben veel klant inzicht gegeven in de belemmerende patronen en de samenwerking blijvend verbeterd. 

Team opstellingen en mediation

deep democracy mediation

Of het nu binnen de Metaal & Techniek, IT service providers, commerciële of dienstverlenende klanten is, we helpen hen met activerende en inspirerende kick offs, brainstormsessies en gerichte intervisie. De frisse windkracht-11 brengt de beweging.

Brainstormen, workshops en intervisie

organisatieadvies

Anders Invest, een investeringsmaatschappij, ondersteunen we met gericht advies voor de BV's waarin zij participeren. Uiteenlopende personeelsvraagstukken, reorganisaties en fusies hebben we begeleid.

We voorzien in een krachtige aanpak op de harde maar ook de zachte kant die we voor de juiste borging aanvullen met interim (HR) management.  

Organisatieadvies en begeleiding

talentanalyses en assessments

We halen meer uit de arbeidsmarktcommunicatie en werving & selectie voor onder andere Van Werven, dienstverlener in infra en recycling, maar ook Werktalent, arbeidsmarktbemiddelaar of Porter Novelli Communications.

Uiteenlopende bedrijven maar met 1 doel: transparanter werven en effectiever je potentiële talenten vinden, selecteren en begeleiden bij de start. 

Talentanalyses en Assessment Centers

Van strategie naar uitvoering & implementatie

onze klanten

Anderen over Windkracht-11

Contact

Wil je weten wat Windkracht-11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer