Skip to content

Executive Coaching

Je wilt wel feedback ontvangen maar je krijgt het niet meer. Ineens lijkt het of er een voor jou onzichtbare drempel is ontstaan waarin jouw mensen je niet altijd meer “zomaar” aanspreken. Alleen jij kan die drempel weghalen. En als je dat niet wil, succes in je ivoren toren. Leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap en als je wilt dat je team groeit en bloeit, wanneer heb je dan de laatste keer stil gestaan bij jouw eigen persoonlijk ontwikkeling?

Speciaal voor leidinggevenden heeft Windkracht-11 het speciale Executive Coaching programma ontwikkeld. Dit programma is ook geschikt voor potentials die snel doorgroeien in jouw organisatie, maar waar je wel graag wat extra begeleiding en aandacht aan wil geven.

Inhoud Executive coaching programma

De inhoud van het programma wordt aangepast op jouw ervaring en fase van persoonlijke ontwikkeling. Jouw coach is nog actief in het bedrijfsleven en wordt gekozen op jouw profiel. Een aantal basiselementen willen we, eigenwijs als we zijn, graag terug laten komen in het programma. Dat zijn onder meer : de kracht van persoonlijk leiderschap, Transparante Communicatie, Personal Branding en de break out sessie.

In de break out sessie ga jij letterlijk uit je comfort zone en vragen we je een dag door te brengen in een andere omgeving. Dat kan een maatschappelijk organisatie zijn, dat kan een andere plek zijn die je niet verwacht. Verandering van spijs doet eten en voor iedere leider is het goed even in een andere keuken te kijken. Coaches zijn er genoeg maar er is er maar een die het verschil wil en kan maken en dat ben jij. Vandaag starten?

Wil je meer weten over het executive coaching programma? Neem contact met ons op en wij plannen graag een intake gesprek met je in.

Inhoud executive programma

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer
Scroll To Top