Het nieuwe (samen) werken

Hoe zet je samen de schouders eronder als Social Distance de nieuwe leefregel is?

Hoe ga je samen terug naar de werkvloer, als het thuiswerken zo omarmd wordt door de werknemers?

Hoe reik je elkaar de helpende hand en bemoedig je elkaar in het nieuwe normaal?

Hoe stap over alle  obstakels heen en kijk je naar wat wél mag en kan?

Hoe(zo) samen verder?

 

Maak juist nu van Gedoe Gedaan en maak gebruik van onze inspiratiesessies. Praktische begeleiding op de werkvloer. UIteraard corona-proef maar nog steeds krachtig, met impact en direct toepasbaar in de praktijk.

Praktische Begeleiding

Ook het werkveld van training en coaching is blijvend veranderd. Maar werken aan persoonlijke ontwikkeling is een noodzaak om je mensen wendbaar en weerbaar te houden.

Ons antwoord is het volgende:  praktische inspiratiesessies op de werkvloer waarin we in kleine groepen werknemers meenemen in concrete vraagstukken en praktijksituaties. De kracht van DOEN.

Beweeg over de afbeeldingen hieronder en  lees een korte beschrijving.

klantgericht werken

Het lijkt wel of de klant er juist niet mag zijn in deze tijd. Afzetlinten,  protocollen op A4tjes, vaste looprichting en wachtrijen. Kortom de fysieke barrières zijn al groot, laat staan die in het hoofd van jouw werknemers die de klant ontvangen: ze zijn drukker met wat allemaal niet mag dan de klant welkom heten. Juist in deze tijd heb je een krachtig en warm welkom nodig dat niet ondergeschikt is aan de signalen. De juiste non verbale en verbale communicatie trekt de klant over de fysiek aanwezige streep.

Het nieuwe klantgericht werken

het nieuwe werken

Help ik moet bewegen!! we gaan (deels) weer terug naar de werkvloer maar hoe gaan we samen verder? Wat is het nieuwe samen?

 

Blijf ik stilstaan en kijk ik naar de beperkingen of beweeg ik mee in het nieuwe normaal? En wat is dat nieuwe normaal dan?

 

Hoe bemoedig je elkaar in het nieuwe samenwerken en wat heb je nodig?

Effectief samenwerken

Meer informatie

Wil je rollebollend over de werkvloer van het lachen in plaats van gedoe? Vertel hieronder jouw verhaal en we nemen contact met je op!

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer