Workshops en trainingen

Windkracht-11 verzorgt (in-company of op een inspirerende locatie) workshops en trainingen rondom uiteenlopende actuele onderwerpen. Fris, krachtig en na het volgen van één van de dagen is het nooit meer zoals gisteren.

Naast onze open trainingen hebben we ook diverse Leiderschap en Management Development programma’s ontworpen en uitgevoerd in binnen-en buitenland. Altijd maatwerk in combinatie met onze best practices.

Zo hebben we de afgelopen jaren meer dan 1000 potentials en professionals getraind, gecoacht en begeleid in Nederland, Servië, Oekraïne, Roemenië, Duitsland, Frankrijk en België.

Een greep uit eerdere workshops

Van nee naar ja training

Business Conversations, Onderhandelen en Beïnvloeden, presenteren en netwerken

Zoveel mensen zoveel wensen. Hoe vergroot jij je impact zonder jezelf te verliezen?
Leer verbinden, onderhandel met meer vertrouwen en communiceer met meer impact.

Time management training

Time Management anno nu

Tijd is onze ergste vijand, zo lijkt het wel. Is tijd wel te managen? Wij weten in ieder geval dat het verder gaat dan ‘nee’ zeggen en delegeren. Reken af met het Te-Druk-Syndroom in 4 stappen, van buiten naar binnen en weer terug!

Training de kracht van feedback

Transparante communicatie ” de kracht van Feedback”

Niet alles is ontwikkelbaar. Dat benadrukken wij zeker ook. Een cursus is niet dé pleister op elke wond. Hoe maak je dan toch gedrag effectiever? Hoe haal je meer uit beoordelingen? Hoe ga je je team beter samen laten werken? Stop met spelers wisselen. Het antwoord is simpel: Ga de dialoog weer aan. Van Di-lemma naar Di-aloog.

overige workshops & Trainingen 

 • Persoonlijke presentatie en leiderschap

  Doe eens gek, gewoon is er al genoeg! vergoot je impact, start vandaag met effectief beïnvloeden. Maak nu het verschil! (doelgroep iedereen op zoek naar mee impact en overtuigingskracht en zijn of haar persoonlijk leiderschap wil voeden)

 • Hoe krijg je ze mee?

  Leiding geven zonder lijden, omgaan met verhitte situaties kun je zeker leren. Creëer beweging in je organisatie (doelgroep lijn-of HR managers).

 • Remote werken, zegen of vloek?

  weg met de vooroordelen en stop met sturen op aanwezigheid en start met het sturen op output.

 • Talentgericht Ontwikkelen

  Doelgroep HR managers, zes sleutels naar een succesvol en actueel HR development of Talenmanagement beleid.

 • HR Essentials

  Doelgroep HR professionals, een complete leergang waarin je niet alleen jezelf maar ook een fris en modern HR beleid ontwikkelt.

 • De Kracht van Verbinding

  Doelgroep managementteams, ruimte voor individuen maar ook krachtig als team. Kijk hier voor de frisse kijk op leiderschap.

 • Begrijpjewatikzeg?

  Effectief communiceren in teams, weg met de ruis.

 • De Agile organisatie

  Nieuwe manieren van samenwerken,  leiden en communiceren: Go Agile !

 • De onzichtbare leider

  Groei als office manager of management assistent en win overtuigingskracht.

Maatwerk en maatschappelijk verantwoord

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Staat jouw onderwerp er niet bij, neem dan contact op, maatwerk is altijd mogelijk!

Windkracht 11 doet ook graag wat terug voor de maatschappij. Belangeloos of tegen geringe onkostenvergoeding proberen wij een deel van onze uren ook te besteden aan verenigingen, stichtingen of werkgroepen.

Kijk hier voor meer informatie.

CRKBO Docent Windkracht-11

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen of kun je niet wachten jouw team eens echt aan het werk te zetten? Vul het contact formulier in of bel 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer