Skip to content

Kennisbank

Whitepaper

Jouw cultuur en recruitment anno nu - De kracht van de bedrijfscultuur wordt vaak onderschat met aantrekken van nieuw toptalent en daar ligt dus een kans.

Onze cultuurscan wordt vaak ingezet bij bedrijven die actief aan de slag gaan met hun arbeidsmarktcommunicatie. In deze whitepaper lees je onze tips uit de praktijk.

Whitepaper

Ontwikkel de competenties van de 21e eeuw - We beseffen steeds beter dat deze tijd vraagt om anders samenwerken, anders communiceren en anders leiden. En ben je nog niet helemaal overtuigd, lees dan zeker verder over de dominante thema’s die de wereld van nu zo in beweging houden en hoe jij daar in jouw organisatie mee om kan gaan.

.

Whitepaper

Talent analyse en Assessments - Ieder individu bestaat uit unieke bouwstenen, zijn of haar behoeftes, talenten, capaciteiten. En dat is wat anders dan het gedrag dat deze individu laat zien.

Voor een duurzame gedragsverandering moet je die dieper gelegen bouwstenen bereiken en die geven mensen over het algemeen niet zo makkelijk bloot. Hier ligt de meerwaarde van onze persoonlijke analyses en assessments.

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer
Scroll To Top