Kennisbank

Doe Boek 5 is uit!!

Teambuilding anno nu -

In dit 5e Doe-boek staat samenwerken centraal. Hoe stel je een effectief team samen en hoe bouw je aan je team als je elkaar niet continu op de zelfde plek ziet? Hoe werk je nog echt samen terwijl alle maatregelen, alle aanwijzingen en alle advies bijna letterlijk het uitschreeuwen: hou afstand, werk thuis, ga online….

Wij zijn ervan overtuigd: het kan. Vervang oude patronen en gebruik als leidinggevende vooral Doe-kracht. We gaan je in dit boek meenemen op het transformatie pad. 8 concrete stappen die jij morgen al met je team kan zetten.

HOE, dat lees je hier.

Doe Boek 1

Controle en Loslaten- Om effectief samen te blijven werken, tijdens en ook CoroNA brengen we een serie DOE boeken uit die jou kunnen helpen, praktische White papers die je kunt downloaden, kunt lezen, kunt delen en vooral wat mee kan DOEN.

Hoe ga je om met thuiswerken, wat moet je als leidinggevende doen en vooral laten. Deze tijd is bomvol uitdagingen en we helpen je er graag bij.

Doe Boek 2

Hoe doe ik dat dan, loslaten???- Waar we in het eerste Doe-boek stil stonden bij het waarom van het loslaten nemen we je in Deel 2 nog verder mee in HOE jij dit kan doen.

Het is nu meer dan ooit belangrijk om de verschillen In je team te (h)erkennen en daarop in te spelen.

we helpen je daarbij aan de hand van de persoonsanalyses die we inzetten in onze programma’s, o.a. gebaseerd op het Enneagram, Belbin, MBTI, Quinn en 7Life

Doe Boek 3

Doelen-Plannen-Organiseren.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Over hoe effectief samen te kunnen werken ondanks die verschillen is nog veel meer te vertellen. Dat gaan we dan ook in de volgende drie Doe –Boeken doen. Op die manier ga je nog meer herkennen van de verschillende manieren van Doen in jouw team en van je zelf.

In dit doe boek gaat het over het belang van transparante doelen en richting geven. Niets werkt zo fijn samen als een gezamenlijk doel. Maar hoe iemand naar dat doel kijkt dat verschilt. Wat voor de een structuur biedt, is voor de ander een verlammende molensteen om de nek.

Doe Boek 4

Conflicten en de Onderstroom

wat zou de wereld saai zijn als iedereen dezelfde mening had….

Nu niets meer normaal is, zie je de onderlinge verschillen meer dan ooit.

In Doe Boek 4 staan conflicten en de onderstroom centraal.  Je leert met behulp van dit boek:

  • hoe de signalen uit de onderstroom te herkennen
  • hoe effectiever samen te werken, te brainstormen en  te communiceren
  • hoe je conflicten kunt oplossen en voorkomen.

Whitepaper

Jouw cultuur en recruitment anno nu - De kracht van de bedrijfscultuur wordt vaak onderschat met aantrekken van nieuw toptalent en daar ligt dus een kans.

Onze cultuurscan wordt vaak ingezet bij bedrijven die actief aan de slag gaan met hun arbeidsmarktcommunicatie. In deze whitepaper lees je onze tips uit de praktijk.

Whitepaper

Ontwikkel de competenties van de 21e eeuw - We beseffen steeds beter dat deze tijd vraagt om anders samenwerken, anders communiceren en anders leiden. En ben je nog niet helemaal overtuigd, lees dan zeker verder over de dominante thema’s die de wereld van nu zo in beweging houden en hoe jij daar in jouw organisatie mee om kan gaan.

.

Whitepaper

Talent analyse en Assessments - Ieder individu bestaat uit unieke bouwstenen, zijn of haar behoeftes, talenten, capaciteiten. En dat is wat anders dan het gedrag dat deze individu laat zien.

Voor een duurzame gedragsverandering moet je die dieper gelegen bouwstenen bereiken en die geven mensen over het algemeen niet zo makkelijk bloot. Hier ligt de meerwaarde van onze persoonlijke analyses en assessments.

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer