(Online) Intervisie

Een techniek die we al lang toepasten binnen onze begeleiding, maar nu bij uitstek haar kracht bewijst: Intervisie.

Er wordt nu meer dan ooit een beroep gedaan op jullie wendbaarheid en weerbaarheid. Effectief samenwerken blijft belangrijk,  maar door de huidige maatregelen om Covid-19 niet verder te verspreiden werkt iedereen thuis, of denk je er aan dit te faciliteren.

Met onze krachtige intervisie methodieken zorg je juist in deze tijd voor continuïteit. Knelpunten worden direct opgelost, je werkt effectief samen en je ontwikkelt eigenaarschap en leiderschap.

Wij brengen dat wat aanwezig is direct naar de oppervlakte zodat je er NU mee aan de slag kan.

Wat is intervisie 

Intervisie is een manier om werk gerelateerde problemen te analyseren en samen op zoek te gaan naar oplossingen of alternatieven in het gedrag.

Het mooie is is: terwijl je aan het "werk" bent,  leer je ook meteen en je kan het geleerde direct in de praktijk brengen. Een krachtige methode met direct resultaat.

Afhankelijk van het doel en de samenstelling van de groep kom in ca. 2 uur tot echte resultaten, leer je van elkaar en leer je over je zelf. die nieuwe inzichten neem je mee.

Niet alleen brandjes blussen, maar ook de knelpunten vanuit een ander perspectief bekijken, herkaderen, vernieuwen, transformeren en ontwikkelen.

 

Intervisie

 

Wat levert het op?

  • Verbetering van de werkprestaties
  • Meer efficiëntie bij het uitvoeren van taken
  • Beter omgaan met problematische situaties
  • Vermindering van werkdruk en gerelateerde klachten
  • Verbetering samenwerking
  • Meer eigenaarschap
  • Meer weerbaarheid
  • Meer wendbaarheid

Hoe helpen we jou?

Wij begeleiden groepen van 3 tot 10 personen van A tot Z (online) door het proces.

Niet alleen  inventariseren we de actualiteiten en knelpunten, we bereiden ook de opzet en de meest passende intervisie vorm voor.

We  bewaken het proces en zorgen voor de juiste reflectie en borging om de leercurve nog groter te maken.

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer