Windkracht-11 staat bekend om van "Gedoe" "Gedaan" te maken. Die missie passen we dan ook toe op het ontwikkelen van jouw organisatie.

Lees hieronder meer over ons aanpak.  Vandaag starten binnen jouw organisatie?

Inzicht door middel van de juiste scan

Binnen deze eerste stap zorgen we op een korte, krachtige manier voor het juist inzicht op drie niveaus:

  • organisatie en cultuur
  • team
  • individu

Een organisatie mag dan wel bestaan uit allemaal verschillende mensen, maar wat is de  gezamenlijke, bindende factor? Deze gezamenlijkheid hebben we zo achterhaald met deze krachtige eerste stap: Ontdek je #Cultuurcode®.

Juist de kracht van de verschillen en het inzien waar deze zitten, daar gaan we gebruik van maken.

Daarom gebruiken we ook een drietal persoonlijke analyses als verdieping maar ook versnelling. Het inzicht is de absolute winst van deze investering

We stoppen niet bij de inzichten , we helpen je ook de verandering die nodig is in gang te zetten met ons 8-stappenplan, het transformatiepad. Lees hier meer daarover.

Onze instrumenten

In deze stap hebben we aantal effectieve instrumenten die we inzetten. Zo is er de cultuurcode® (een eigen, gedeponeerd merk van windkracht-11) maar ook onze drijfveren-en talentanalyses die zowel op individueel* als team niveau ingezet kan worden.

Voor de verdieping werken we met de 7life communicatie scan of het enneagram.

De verkregen inzichten worden eerst individueel besproken. De start van het actie plan is er en je weet wat er als eerste opgepakt gaat worden.

Om een brug te slaan tussen weten en doen, werken we ook veel met teamopstellingen. Zo wordt direct duidelijk waar jullie kracht en  valkuilen zitten.

 

* De persoonlijke scan laat jouw talenten, motivatie en ambitie zien, maar ook je interactiestijl. Hoe communiceer jij? Met deze waardevolle informatie zien wij waar jij het beste binnen het programma past en hoe jij je het beste kunt ontwikkelen.

Werk je al met deze instrumenten?

Perfect! Dat komen we vaker tegen en zeker in grotere organisaties. Dan is het nu zaak alles wat je al hebt te verbinden en er een goed werkend actieplan van te maken. 

we halen het net op en jij haalt meer uit de investering die  toch al deed. Door naar stap 2: activeren!

Activeren, Leren en Ontwikkelen

De kracht van het doen, daar geloven wij in. Wij zijn niet het bureau dat alleen een plan maakt,  maar niet voor resultaat gaat. Omdat we weten dat het plan op een gegeven moment in de kast ligt en door de drukte van alle dag vergeten wordt, is deze stap juist zo belangrijk om jullie echt verder te helpen.

Als onze programma's zijn gebaseerd op de 70-20-10 regel van het Nieuwe Leren:

  • 70% leer je on the job –door gerichte intervisie, het gebruik van eigen praktijkvoorbeelden, coaching en het ontwikkelen van een feedback cultuur
  • 20% leer je door interactie met anderen–groepstraining en interactieve trainingsvormen (games, opdrachten, teambuilding activiteiten)
  • 10% leer je uit theorie (literatuur, tijdschriften, films…)

Jullie gaan onder onze leiding  aan de slag met intervisie, trainingen, workshops & individuele Coaching. Dat wat nodig is om actief bezig te zijn met het gemaakte plan van aanpak..

 

Aan de slag met HR - In deze stap zijn wij ook al actief aan de slag met jullie HR professional(s). Welke HR instrumenten kunnen we activeren om de thema's uit het plan in jullie organisatie nog meer te laten leven en invulling te geven. Hoe maken we het leren en ontwikkelen duurzaam?

 

Contact

Wil je weten wat Windkracht 11 voor jou kan betekenen? Er zijn diverse manieren om contact met ons op te nemen en geheel vrijblijvend een uurtje frisse wind te voelen.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer