Ach, laat het toch gewoon los......

Deze woorden heb je vast wel eens gehoord. Of je gebruikt ze zelf om anderen een goedbedoeld advies te willen geven. Zet het van je af, laat het los, het klinkt zo makkelijk! Maar de door ons vastgezette patronen doorbreek je meestal niet zo maar.

Toch kan het, lees maar verder hieronder.

Hoe gaat loslaten wel lukken?

Door gebruik te maken van de Sedona loslaatmehodiek! Deze methodiek wordt al jaren gebruikt en is ontwikkeld in de Verenigde Staten. Lester Levenson heeft samen met Hale Dwoskin het gedachtengoed verder in de wereld verspreid. Ook David Ellzey speelt hierin een belangrijke rol, hij demonstreert het vastzetten van patronen heel mooi in dit filmpje:

Wat houdt de Sedona methode in?

Welke patronen en denkbeelden houden jou af van wat je werkelijk wilt? Bij de Sedona loslaatmethode ga je vanuit drie gebieden echt leren loslaten

  • vanuit het denken
  • vanuit je emoties
  • vanuit je lijf

De basisgedachte is: je BENT niet je gedachten en je gevoelens, maar Je HEBT gedachten en gevoelens en dan krijg je ineens een keuze;
houd ik ze VAST of laat ik ze LOS.

Een voorbeeld. Stel je denkt heel vaak ik over zie het niet meer, wat is het donker en kil buiten, ik mis de mensen om mee heen....Als we dit een label geven (en dat doen we vaak) komen we zomaar op ik BEN depressief.
Je gaat je identificeren met dit gevoel en je levert je eraan over: Ik kan geen kant op, ik zit vast, ik heb er geen invloed op, ik ben machteloos.

Met de Sedona techniek ga je van

  • ik ben depressief naar: ik heb last van bepaalde gevoelens in dit seizoen
  • Ik ben boos naar: ik heb gevoelens van frustratie over.....
  • Ik ben angstig:  naar ik heb angstgedachten of gevoelens van angst

Deze nieuwe mindset is extreem belangrijk om er echt van los te kunnen komen en daar helpen we je in korte, krachtige (online) sessies bij.

Probeer het nu uit!

Wil je een sessie uitproberen? Dit kan heel makkelijk, zelfs online!
In een, veelal, korte sessie van een uur kun je al veel loslaten en krijg je inzicht met welke onderliggende patronen je wens tot loslaten te maken heeft.

Gelijk DOEN dus maar? Onze coach Jolanda is opgeleid om loslaatsessies te kunnen geven, zowel fysiek als online. Je kunt haar bereiken op: 06-13309532 of mail naar Jolanda@windkracht-11.nl

noloc gecertificeerde coaches

noloc gecertificeerde coaches

Ik ben geïnteresseerd! 

Stop met dat uitstelgedrag en vertel ons je verhaal. We luisteren graag.

Tot binnenkort!

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer