Cursus presenteren: leer om impact te maken

Tijdens een cursus presenteren leer je om impact te maken op je publiek. Met een aantal presentatietechnieken en andere trucjes leer je om je publiek te boeien met je verhaal van begin tot eind. Een presentatiecursus is een boost voor je zelfvertrouwen én een investering in jezelf. Als je jezelf goed kunt presenteren, komt dit namelijk op meerdere momenten in je carrière goed van pas. Bij Windkracht-11 ben je aan het juiste adres voor een op maat gemaakte presentatiecursus. Dit houdt in dat we geen standaard cursusprogramma doorlopen, maar echt kijken naar jouw wensen en presentatiestijl.

Presentatiecursus aan de hand van verschillende bouwstenen

Bij Windkracht-11 organiseren we een presentatiecursus aan de hand van verschillende bouwstenen. Zo vinden we het belangrijk om te kijken naar jouw presentatiestijl en karakter. Wij geven concrete tips over de punten waarop jij jezelf kunt verbeteren. Daarnaast geven we tips over hoe je de aandacht van het publiek kunt vasthouden. Focus je op signalen uit het publiek én leer om met spanning om te gaan. Je zult zien dat je zelfverzekerd verschijnt tijdens zowel online als offline presentaties. Tot slot leren we je hoe je kunt communiceren met je lichaam. Met de juiste lichaamshouding en mimiek straal je kracht uit.

Meer weten over de cursus presentatietechnieken?

Wil je meer weten over de cursus presentatietechnieken? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op. Ons team vertelt je graag meer over de inhoud van de cursus en de mogelijkheden. Je bereikt ons via de WhatsApp, e-mail, telefoon of het contactformulier op de website. Uiteraard kun je ook eerst verder lezen op onze website. Hier lees je meer over ons deskundige team, onze visie en manier van werken. Windkracht-11 staat voor een frisse wind die door jouw bedrijf en/of gedachtes wilt waaien. Dat is dan ook precies hetgeen wat wij graag willen bereiken tijdens een cursus. Graag tot snel.

HR Instrumenten

Contact

Op zoek naar een superman of superwoman of wil je je als Prof bij ons aansluiten?  wij ontmoeten je graag!

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer