Fris HR Management

Een van de belangrijkst pijlers bij de vertaalslag van jouw strategie door de hele organisatie wordt gevormd door een Fris en modern HR Management. Onze ervaring is dat er al best veel HR instrumenten in een gemiddelde organisatie ingezet worden, maar dat de samenhang en waarom deze instrumenten op die manier ingezet worden wel eens ontbreekt.

Dan worden belangrijke instrumenten ineens een moetje van HR, of wordt het middel het doel op zich.

HR instrumenten & 5 prioriteiten waar wij in geloven

In ons frisse wind actieplan zorgen wij altijd voor een borging van dat wat in gang gezet wordt en we gebruiken daarbij uiteenlopende HR instrumenten. Denk aan beoordelingscycli, talentmanagement, medewerkerstevredenheid en duurzame inzetbaarheid. Niet als doel op zich of omdat het het feestje van HR is. Nee, omdat het mooie middelen zijn omdat je de ambitie en organisatiedoelen op die manier ook tastbaar maakt voor de hele organisatie.

Om te voldoen aan alle financiële doelstellingen van organisaties moet volgens recent onderzoek de productiviteit van medewerkers met 27% toenemen. Dat redt je niet alleen met conventionele interventies.

Lees hier over de 5 prioriteiten waar ook wij in geloven.

HR Instrumenten

HR Management op maat

Afhankelijk van de omvang van je organisatie kijken we in ons actieplan hoe we het beste dat wat in beweging is gebracht kunnen borgen, zodat je het vooral ook zelf verder kan als wij weer weg zijn. Ook als er wellicht niet eens een eigen HR professional in je organisatie aanwezig is.

Voor kleinere organisaties leveren wij HR advies en onderhoud op afstand, zodat je altijd de juiste hulp en advies hebt wanneer het nodig is.

Voor (middel)grote organisaties ondersteunen we daar waar nodig de HR professional(s) aanwezig en nemen we hen mee in het actieplan en geven we het HR beleid een frisse wind mee. Die Frisse wind hebben we ook samengevat in het HR Essentials programma. Een HR development programma voor HR professionals die hun impact willen vergroten en beseffen dat HR Management van nu flexibiliteit en ontwikkeling vraagt. Ook van jou zelf.

Op het gebied van Fris HR management werken wij onder andere samen met strategisch partner Firens Interim & Advies.

Windkracht-11 is specialist in:

Cultuur

We maken het begrip cultuur tastbaar en zijn specialist op het gebied van teameffectiviteit.

Strategie

we maken jouw visie en ambitie helder en begrijpbaar voor iedereen in jouw organisatie

Leiderschap

De kritische succesfactor. Unieke ontwikkelprogramma's voor individuen en teams.

Contact

Wil je weten wat Windkracht-11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer