Visie op leiderschap

De klant van nu kent de feiten en cijfers. Zich oriënteren is een peulenschil en hij/zij heeft allerlei instrumenten tot zijn/haar beschikking. Maar wat niet zomaar vindbaar en herkenbaar is, is toegevoegde waarde. Hoe bind je klanten, zonder te blijven herhalen wat hij allang weet?

Deze essentiële verandering vraagt van jou en je bedrijf een andere manier van werken, denken en communiceren én leidinggeven.

Verandermanagement? Verander je management.

Een van de belangrijkste kritische succesfactoren voor de implementatie van jouw strategie is leiderschap. En het is de belangrijkste bouwsteen voor jouw organisatie cultuur.

Leiderschap is ACTIE

Onze ervaringen in uiteenlopende organisaties vanaf hebben geleid tot een publicatie over een krachtig ontwikkel instrument voor leiderschap. De trainings- en coachings methodiek van windkracht-11 is mede hierop gebaseerd. Op die manier hebben inmiddels al veel professionals hun persoonlijke impact vergroot. De methodiek heeft inmiddels ook haar kracht bewezen in commerciële trainingen en management development trajecten.

Grote inspiratie bronnen zijn Marshall Goldschmidt, auteur van o.a. het boek "What got you here won't get you there" en Daniël Goleman die baanbrekend werk leverde op het gebied van Emotionele Intelligentie. Maar ook auteurs als Manfred Kets de Vries en Danah Zohar mogen wat mij betreft niet ontbreken.

Je eigen passie en bezieling is een belangrijke motor voor leiderschap. Zorg eerst voor je zelf door jezelf te kennen. Daarna kun je pas goed voor anderen zorgen. Daar is niets egoïstisch aan. Sterker nog: je zou je zelf te kort doen als je het zou laten.

Zohar omschrijft die innerlijk motor mooi als SQ. Weet wat je ambitie is en dat wordt je kompas. SQ is weer de basis voor EQ (verbinding, relaties) en IQ (intelligentie, je hoofd, de feiten en cijfers). Dat zorgt er voor dat je kunt creëren, succesvol teams kunt samenstellen en hen kunt inspireren. En maak het plaatje compleet door altijd naar buiten te blijven kijken: daar gebeurt het! Merk de verandering in behoefte van jouw klant en kom in ACTIE.

Visie op leiderschap ACTIE

Onze aanpak

In de trajecten van Windkracht-11 op het gebied van cultuur & leiderschap staan de herkenning van drijfveren en de ontwikkeling van gerichte competenties centraal. Herken en benoem je eigen kracht en sterktes en zie en ontwikkel daarna de sterktes binnen je team. Dit vormt de basis van alle Windkracht-11 trajecten.

We leveren maatwerk, want elke organisatie kent een eigen behoefte en dynamiek. Een combinatie van intervisie, workshops, training en coaching aangevuld met krachtige assessments en andere inspirerende instrumenten.

Dat is Windkracht-11.

Contact

Wil je weten wat Windkracht-11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer