Open Intervisie Groep – Hou de regie in handen!

Wil jij effectiever communiceren dan is deze krachtige methode iets voor jou. Investeer in 1 dag en wij geven je nieuwe inzichten.

Hoe hou jij de regie?

  • Over je rol, verantwoordelijkheden en taken?
  • Over een gesprek?
  • Over een onderhandeling?
  • ..... Over jezelf?

In april organiseren wij op onze nieuwe locatie in het Ondernemerscentrum de Hoef in Amersfoort  krachtige 1 daagse intervisie sessies. Je werkt samen in kleine groepen met een diverse samenstelling. Breng je eigen actuele dilemma's in en vindt direct een oplossing.

Voor wie is deze workshop/intervisie geschikt?

De sessie is bij uitstek geschikt voor accountmanagers, middelmanagers en projectmanagers die bijvoorbeeld in een internationale omgeving werken. Je hebt met veel verschillende stakeholders te maken. Tel daar ook nog verschillende nationaliteiten bij op. Dat maakt communiceren, beïnvloeden en overtuigen niet altijd makkelijk. Wij geven je tips, trics en antwoorden.

Resultaat

Na de dag heb je nieuwe inzichten en leer je van andere professionals uit andere omgevingen. Je zult zien dat je jouw dilemma om kan buigen naar een dialoog en effectiever communiceert.

Inhoud en Investering

De dag start om 10 uur en eindigt rond 16 uur. Uiteraard is er een  verfrissende lunch. De investering bedraagt € 295,00 ex BTW.

De eerste geplande sessie is op dinsdag 11 april en al bijna vol! Meld je snel aan. In de eerste sessie is de voertaal Engels. Kun je niet op 11 april, laat het ons weten, we gaan daarna nog andere data plannen!

 

communiceren

Tijd om de regie te nemen! 

Meld je aan middels onderstaand formulier en we nemen binnen 2 dagen contact met je op voor de verdere details.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.