Over de helft!

De zomer is er nog niet officieel maar het weer doet ons geloven van wel. Het voorjaar bracht al zomerse temperaturen. Wat is nog lente en wat is nog zomer? Ach, we genieten van de langere dagen en het vaker buiten zijn.

We merken de laatste dagen dat steeds meer van onze contactpersonen richting hun vakantieadres vertrekken. Ook wij hebben nog wat te goed maar omdat we afwisselend van elkaar gaan, draait Windkracht-11 wel gewoon door.

En traditiegetrouw gebruiken we de wat rustige zomermaanden ook om te brainstormen, nieuwe programma’s vorm te geven en ook terug te kijken. We zijn over de helft!

Opening kantoor

Als we terugkijken naar de eerste helft van 2017 dan stond de opening van ons kantoor aan de Algolweg in Amersfoort toch wel centraal. Eind maart vierden we de opening met onze vrienden, familie en zakelijke relaties en wat hebben we genoten.

Het werd als snel een fijne werkplek en inmiddels hebben we al veel bestaande en ook nieuwe klanten mogen verwelkomen. Ons nieuwe kantoor biedt ook volop ruimte om mooie trainingen en workshops te organiseren.

“Onderhandelen en Beïnvloeden” en “Time Management anno nu” waren de eerste topics en ook hebben we met enkele Intervisie groepen mooie dilemma’s die we allemaal herkennen, opgelost.

Op pad!

Cultuur-en leiderschapsprogramma’s brachten ons ook naar de locaties van onze klanten en we hebben er al heel wat auto-en vliegkilometers opzitten. Ook dit najaar zetten we weer meerdere keren de #Cultuurcode in en staat leiderschapsontwikkeling centraal in mooie interactieve programma’s bij klanten.

We hebben er nu al zin in. Persoonlijke ontwikkeling door middel van 1-op-1 coaching en groepstraining lopen daar als rode draad doorheen en we starten na de zomer weer met nieuwe coachees.

Inspiratiedag voor de HR professional

Waar we de komende weken onze tanden in gaan zetten is een online module voor de training Time Management, want e-learning, dat past ook bij ons frisse aanpak. Daarnaast willen we de eerste contouren neer gaan zetten voor een inspiratiedag voor de HR-professional met als thema “Talentdevelopment”.

Gastsprekers, inspireerde workshops, een hoge fun factor en een bijbehorende locatie, het gaat ons de komende weken bezig houden. Houd je e-mail, social media en onze nieuwsbrief in de gaten!

Mocht je nog op vakantie gaan, geniet! Ben je al terug, houd dat lekkere gevoel vast en bijt je vast in nieuwe dingen. Tot snel.

Windkracht-11

Windkracht-11 is een organisatie advies bureau. Een dik adviesrapport maken dat veel tijd kost en daarna in de kast belandt, dat doen wij niet. Wij brengen direct de beweging waar die nodig is. We staan voor de kracht van het doen.

Laat een reactie achter