Speciale Actie Proef Amersfoort 2018

Ook dit jaar steunde Windkracht-11 Proef Amersfoort, Hét Culinaire evenement van onze thuisbasis, de mooie keistad.

De afgelopen 21 edities lieten vele restaurateurs uit Amersfoort en omgeving zich van hun beste kant zien op Proef Amersfoort. Tijdens dit jaarlijkse evenement hebben ze menig bezoeker verrast met culinaire hoogstandjes en uitstekende wijnen in een sfeervol en historisch decor van de binnenstad. Proef Amersfoort staat al die jaren in het teken van culinair genieten, live muziek en gezelligheid.

Proef Amersfoort was van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei te bezoeken en dit jaar voor het eerst in De Nieuwe Stad. Alleen wat je eet of drinkt, kost “keitjes”.

De Proef is voorbij maar trouwe lezers van de nieuwsbrief maken toch nog kans op de korting. De actie coupon is in de speciale proefeditie van Ondernamen Amersfoort te vinden.

Wil jij weten hoe jij binnen jouw organisatie anders kan leiden, anders kan communiceren en anders kan samenwerken, meld je dan snel aan en met de speciale proef actie code is er ook nog eens 10% korting op een complete teamanalyse.

Meld je snel aan want de korting geldt alleen voor liefhebber van de Proef in de maanden mei en juni!

Kortingsactie Proef 2018
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op voor een geheel vrijblijvende frisse uitleg over wat de teamanalyse voor jou kan betekenen!

Windkracht-11

Windkracht-11 is een organisatie advies bureau. Een dik adviesrapport maken dat veel tijd kost en daarna in de kast belandt, dat doen wij niet. Wij brengen direct de beweging waar die nodig is. We staan voor de kracht van het doen.

Laat een reactie achter