Nieuw adres per 1 februari 2018

Sneller dan we verwacht hadden, werd onze huidige ruimte in Ondernemerscentrum de Hoef aan de Algolweg 11 al weer een beetje krap voor zoveel frisse wind! We hebben binnen het ondernemerscentrum gekeken wat de mogelijkheden waren.

Gelijktijdig kwam er een andere locatie op ons pad. Ook in Amersfoort én goed passend bij de huidige ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Meer ruimte, op de begane grond, meer gelegenheid om een eigen identiteit en uitstraling te geven, in de oude dorpskern van Hoogland…het waren een aantal factoren die ons heeft doen besluiten per 1 februari een nieuw pand te betrekken.

Nog meer ruimte voor nóg meer frisse wind!

Ook voor onszelf geldt: aan blijven passen aan de huidige ontwikkelingen. Dus dit wordt per 1 februari 2018 ons nieuwe adres:

van Boetzelaerlaan 24 – E

3828 NS Hoogland (Amersfoort)

Alle andere zaken zoals telefoonnummers en e-mailadressen blijven gelijk.

Ben je in de buurt? We heten je van harte welkom. We gaan nu alles op alles zetten om op 1 februari ook volledig live te zijn vanaf de nieuwe locatie.

Windkracht-11

Windkracht-11 is een organisatie advies bureau. Een dik adviesrapport maken dat veel tijd kost en daarna in de kast belandt, dat doen wij niet. Wij brengen direct de beweging waar die nodig is. We staan voor de kracht van het doen.

Laat een reactie achter