Interview over de Cultuurcode

In navolging van de blog “waarom we wel aan cultuur maar niet aan programma’s doen” hebben we het in de decembereditie van Ondernamen Magazine uitgebreid gehad over de #cultuurcode. Deze door ons zelf ontwikkelde methodiek omvat alles waar wij voor staan: krachtig, direct resultaat en interactief.

Werken aan de cultuur van je organisatie is niet ingewikkeld, het hoeft niet lang te duren, en het is vooral leuk. Met gamification elementen, individuele en groepsactiviteiten en vooral jullie eigen vraagstukken krijg je snel alle medewerkers mee.

De december editie van het magazine vroeg natuurlijk ook om een bijpassende foto en Patrick Siemons is daar weer helemaal in geslaagd. Dank ook Thijs Tomassen voor het perfect weergeven van ons gesprek. Het is altijd weer fijn om met jullie samen te werken.

Bekijk hier het hele interview.

Windkracht-11

Windkracht-11 is een organisatie advies bureau. Een dik adviesrapport maken dat veel tijd kost en daarna in de kast belandt, dat doen wij niet. Wij brengen direct de beweging waar die nodig is. We staan voor de kracht van het doen.

Laat een reactie achter