Actieve Werkwijze

Welke ambities heb je en met welke strategie wil jij dit realiseren?

Als jij en je bedrijf blijven veranderen, dienen je werkwijze en mensen dit dan ook niet te doen? Met welke energie en ambities jij je bedrijf ook runt, groeien je mensen niet mee dan is het wachten op stilstand.

Werk aan je werkwijze en activeer je bedrijf en je mensen. Werk vanuit actie, talent, focus en inzicht en maak van gedoe, gedaan.

Windkracht-11 is er voor organisaties die in beweging zijn en snel de resultaten willen zien van hun (nieuwe) strategie en ambitie.

Maar het houdt niet op bij advies alleen. Wij combineren ons advies met de kracht van doen en zo krijg jij je hele organisatie mee.

Windkracht-11 maakt van “gedoe” “gedaan” met effectief actieplan wat past bij deze tijd. 85% Van de leiders van organisaties is tevreden met hun strategie en ambitie. Je hebt er over nagedacht, je hebt gebrainstormd, je loopt er zelf warm voor. Maar slechts 15% is echt blij met de uiteindelijke uitvoering en implementatie van die strategie. De echte resultaten die te lang uitblijven, het werken in “eilandjes” in plaats van samen aan dat ene doel, het vertalen van jouw ambitie naar alle medewerkers, het is een greep uit wat er leeft bij onze klanten.

Veel van onze klanten begrijpen dat Cultuur belangrijk is, maar hoe er mee om te gaan in je bedrijf, dat is weer een andere vraag. Cultuur is niet tastbaar, je kunt het niet meten en voor sommigen is het een ronduit vaag begrip.

We zijn er om je te helpen!

Cultuur

Een patroon van menselijke activiteiten en de symbolische structuren, die deze activiteiten een zekere betekenis geven. In filosofische zin wordt cultuur, dat wat door de mens verworven is, tegenover de "natuur", dat wat aangeboren is, gesteld.

Ondernemers, directeuren, managers, iedereen wordt zich steeds bewuster van de kracht van het menselijk kapitaal in een organisatie. Jouw mensen geven je het onderscheidend vermogen naar je concurrenten, beïnvloeden direct de klanttevredenheid, maken dat je succesvol kan ondernemen, of niet.

Je benoemt een missie, visie, een ondernemersstrategie, maar hoe ga je die strategie ook succesvol laten zijn? Hoe krijg je de medewerkers mee met die nieuwe strategie gericht op klanttevredenheid, gericht op meer efficiency, gericht op hogere kwaliteit, gericht op ondernemen.

Een van de belangrijkst pijlers bij de vertaalslag van jouw strategie door de hele organisatie wordt gevormd door een Fris en modern HR Management. Onze ervaring is dat er al best veel HR instrumenten in een gemiddelde organisatie ingezet worden, maar dat de samenhang en waarom deze instrumenten op die manier ingezet worden wel eens ontbreekt.

Dan worden belangrijke instrumenten ineens een moetje van HR, of wordt het middel het doel op zich.

Contact

Wil je weten wat Windkracht-11 voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in, neem direct contact op via 033 - 285 34 96 of e-mail ons.

Ongeldige e-mail
Ongeldig nummer